DR. DISH

Μηχανή προπόνησης στο σουτ & Εκπαιδευτικός συνεργάτης 

Θέλετε να βελτιώσετε τον μέσο όρο ευστοχίας στο σουτ; Θέλετε να κάνετε πολλές προπονήσεις μόνος, σχεδιασμένες από  επαγγελματίες και ειδικούς στο μπάσκετ? Τότε το Dr. Dish είναι η σωστή επιλογή!

Dr. Dish Basketball-Μηχανή Καλαθοσφαίρισης

Οι μηχανές Dr. Dish είναι οι πιο καινοτόμες, τεχνολογικά εξελιγμένες και φιλικές προς τον χρήστη συσκευές κατάρτισης στην αγορά.

Το Dr Dish είναι ένας μηχανισμός λήψης all-in-one και συνεργάτης εκπαίδευσης. Το δίχτυ συλλέγει όλες τις μπάλες ακριβώς κάτω από τον κρίκο. Είναι ιδανικό για άμεσες επιτυχίες και λήψεις με ακρίβεια 90%. Ο υπολογιστής επιτρέπει στους χρήστες να προσδιορίσουν τη συχνότητα και τη θέση στην οποία εκτοξεύεται η μπάλα από τη μηχανή. Για παράδειγμα: κάθε 10 δευτερόλεπτα, εναλλάσσοντας από τρεις θέσεις κατά μήκος της γραμμής τριών σημείων.

Το μηχάνημα καλαθοσφαίρισης Dr. Dish διατίθεται προς το παρόν σε τρεις εκδόσεις και είναι πρώτο σε πωλήσεις στις ΗΠΑ αλλά και παγκοσμίως.

BE BETTER EVERYDAY.TM
BE BETTER EVERYDAY.TM

Τι είναι η Μηχανή Καλαθοσφαίρισης?

Είναι μια συσκευή εκτόξευσης της μπάλας η οποία τοποθεταίται και ευθυγραμμίζεται ακριβώς κάτω από απ' την στεφάνη. Με ένα επεκτάσιμο σύστημα με δίχτυα, συλλέγει τις μπάλες που απ' τα άστοχα σούτ προς το καλάθι. Η μπάλα διοχετεύεται στο σύστημα τροφοδοσίας για τις συνεχείς πάσες προς τον αθλητή.

Και στα 3 μοντέλα, το μηχάνημα περιστρέφεται αυτόματα κατά 180 μοίρες, για πλήρη διέλευση. Από την αρχή έως την τελική γραμμή μπορείτε να έχετε όποιες λήψεις θέλετε. Η μονάδα χρειάζεται συνεχώς ισχύ για να λειτουργεί.

Το σύστημα τροφοδοτείται μέσω ενός κινητήρα, ο οποίος διοχετεύει την μπάλα στη θέση εκτόξευσης. Στη συνέχεια, ένας βραχίονας χρησιμοποιεί δύναμη για να εκτοξεύει την μπάλα . 

Μπορείτε να επιλέξετε τις θέσεις σας, το ρυθμό (ταχύτητα εκτόξευσης μπάλας) και τον αριθμό των σουτ ανά θέση για μια πλήρως προσαρμοσμένη εμπειρία προπόνησης. Ανάλογα με το μοντέλο, υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού από μια επιφάνεια αφής, οθόνη αφής ή μέσω ενσωμάτωσης τηλεφώνου / tablet

.

Οι  δυανατότητες τουDr. Dish 

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Dr. Dish, είναι η δυνατότητα προγραμματισμού κατά παραγγελία σε 19+ θέσεις. Προσφέρεται επίσης εκτός λειτουργίας πάσα, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να σουτάρουν πέρα ​​από το μοτίβο του ψεκαστήρα. Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται σε πιο προηγμένα μοτίβα όπως το 5 Star.

Ένα άλλο πράγμα που κάνει την εμπειρία  του Dr. Dish μοναδική είναι η εκτεταμένη βιβλιοθήκη προρυθμισμένων ασκήσεων και προπονήσεων. Με ένα από τα smart μοντέλα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε 150 προπονήσεις μέσω εφαρμογής ή μιας οθόνης αφής. Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες (βίντεο) και το μηχάνημα θα προγραμματιστεί αυτόματα.

Όλα τα μηχανήματα μπορούν να αντέξουν τις διαφορές θερμοκρασίας, αλλά πρέπει να προστατεύονται από την υγρασία. Για εξωτερική χρήση, προτείνουμε να αποθηκεύοντα σε ξηρό εσωτερικό χώρο.

Χρειάζομαι κάτι άλλο;

Για να ξεκινήσετε προπόνηση με το Dr. Dish, δημιουργήστε την, συνδέστε το μηχάνημα και τοποθετήστε 2-5 μπάλες, ώστε να υπάρχει πάντα μια μπάλα σε αναμονή για πάσα.

Γιατί να κάνω προπόνηση με το μηχάνημα?

Σας βοηθάει να κάνετε στεχευμένη προπόνηση και να εστιάζετε στην συνεχή επανάληψη, αντί να χάνετε χρόνο κυνηγώντας τα ριμπάουντ. Αυτό το ονομάζουμε έξυπνη και αποτελεσματική εκπαίδευση. Είναι γεγονός ότι ένας αθλητής μπορεί να κάνει 10πλάσιες προπονήσεις με το Dr Dish σε σχέση με την παραδοσιακή προπόνηση.

Σας επιτρέπει να αναπτύξετε καλύτερα τη μυϊκή σας μνήμη και να βελτιώσετε την καμπύλη του σουτ.

Το Dr Dish είναι απ' τα ελαφρύτερα μηχανήματα στην αγορά. Κυμαίνεται από 113-132 κιλά. Ο συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός καθιστά εύκολη την αποθήκευση, την απλή εγκατάσταση και την μετακίνηση του γενικότερα.

Ποιο είναι το καλύτερο μοντέλο για εσάς?

Για να αποφασίσετε ποιο απ' τα 3 μοντέλα σας εξυπηρετεί, θα πρέπει να λάβετε υπ' όψιν σας τα παρακάτω:

  • Για ποια χρήση το προορίζετε;
  • Θέλετε προηγμένες λειτουργίες όπως απεριόριστη παρακολούθηση στατιστικών και προπονήσεις κατ 'απαίτηση ή θέλετε απλώς να λαμβάνετε πάσες κατ' επανάληψη;
  • Ποιος είναι ο οικονομικός σας προυπολογισμός;

Ανεξάρτητα από τον σχεδιασμός σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε αυτήν την απόφαση και να σας κάνουμε μέρος της οικογένειας Dr. Dish - η νούμερο ένα επιλογή για μια μηχανή βελτίωσης του σουτ!

Παρουσίαση προϊόντων: Σύγκριση 3 Dr. Dish μοντέλων ALLSTAR - PRO - REBEL

Ο Magnus Wihlborg είναι πρώην επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής και ειδικός προπονητής δεξιοτήτων της HAMMER Basketball. Στο video σας εξηγεί τις διαφορές και τις δυνατότητες των 3 μηχανημάτων: