ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ:

Η DR DISH ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ FIBA

To τμήμα τεχνολογικού εξοπλισμού της FIBA, την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε την εισαγωγή ενός νέου προγράμματος στη δομή του Endorsed Equipment. Το πρόγραμμα υποστήριξης έχει εισαχθεί για την τόνωση της καινοτομίας και για την προώθηση νέων λύσεων και τεχνολογίας στη βιομηχανία μπάσκετ και επί του παρόντος διατίθεται αποκλειστικά για προϊόντα σε εκπαιδευτικό εξοπλισμό και κατηγορίες προϊόντων που σχετίζονται με ψυχαγωγία.

"Η FIBA επέλεξε την Dr Dish Basketball ως συνεργάτη Εξουσιοδοτημένου Εξοπλισμού, λόγω της κοινής μας δέσμευσης να βοηθήσουμε τους παίκτες μπάσκετ σε όλο τον κόσμο να βελτιωθούν, καθώς και την προσπάθειά μας για καινοτομία", δήλωσε ο Bart Prinssen, Επικεφαλής του Κέντρου Εξοπλισμού & Χώρων της FIBA. "Ανυπομονούμε να αναπτύξουμε το παιχνίδι του μαζί με την Dr Dish."

H Dr Dish είναι επίσημος συνεργάτης του FIBA Equipment & Venue Center.

MIES (Ελβετία) - Το τμήμα εξοπλισμού της FIBA ​​ανακοίνωσε την πρώτη του συνεργασία με την Dr. Dish Basketball, έναν πάροχο μηχανών προπόνησης μπάσκετ, σχετικά με το σουτ. 

Η FIBA ​​και η Dr. Dish θα συν-δημιουρήσουν και θα παρέχουν ολοκληρωμένα προγράμματα προπόνησης μπάσκετ ενσωματωμένα στις μηχανές σκοποβολής Dr. Dish και προσβάσιμα σε όλες τις πλατφόρμες Dr. Dish Training. Η τεχνολογία εκπαίδευσης Dr. Dish επιτρέπει στους παίκτες σε όλο τον κόσμο να βελτιώσουν γρήγορα τις δεξιότητές τους μέσω αναλυτικών στοιχείων σε πραγματικό χρόνο, καθώς και εκπαιδευτικού περιεχομένου από επαγγελματίες εκπαιδευτές παγκόσμιας κλάσης.

"Στην Dr. Dish Basketball, ήταν πάντα στόχος μας να αναπτύξουμε το παιχνίδι του μπάσκετ σε παγκόσμιο επίπεδο", δήλωσε ο Doug Campbell, Πρόεδρος, Dr. Dish Basketball. "Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για την ευκαιρία να συνεργαστούμε με το Κέντρο Εξοπλισμού & Χώρου της FIBA ​​για να φέρουμε όχι μόνο τον εκπαιδευτικό μας εξοπλισμό σε περισσότερες εγκαταστάσεις μπάσκετ σε όλο τον κόσμο, αλλά να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε σκόπιμα εκπαιδευτικά προγράμματα για προπονητές και παίκτες για να βελτιώσουμε περαιτέρω τις βασικές αρχές. "

Στην Dr Dish, ένα τμήμα της Airborne Athletics, Inc., παρέχει εκπαιδευτικό εξοπλισμό για πολλά από τα κορυφαία προγράμματα μπάσκετ σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της NBA Global Academy, και πολλές άλλες ομάδες και επαγγελματίες παίκτες μπάσκετ

.

Σχετικά με την FIBA

Η FIBA (fiba.basketball) - ο παγκόσμιος φορέας καλαθοσφαίρισης, είναι μια ανεξάρτητη ένωση που ιδρύθηκε από 213 Εθνικές Ομοσπονδίες καλαθοσφαίρισης απ' όλο τον κόσμο. Αναγνωρίζεται ως η μόνη αρμόδια αρχή στο μπάσκετ από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το FIBA, επισκεφθείτε το fiba.basketball ή ακολουθήστε το FIBA στο facebook.com/fiba, twitter.com/fiba, instagram.com/fiba και youtube.com/fiba.

Σχετικά με την Dr Dish Basketball

H κατηγορία του Airborne Athletics, Inc., Dr. Dish Basketball είναι ο κορυφαίος πάροχος μηχανών σκοποβολής καλαθοφαίρισης συχνών επαναλήψεων και προσφέρει την πιο ευέλικτη και τεχνολογικά προηγμένη λύση προπόνησης στον κόσμο. Ως ηγέτης στην καινοτομία, η εκπαιδευτική εμπειρία του Dr. Dish επιτρέπει στους παίκτες σε όλο τον κόσμο να βελτιώσουν γρήγορα τις δεξιότητές τους μέσω αναλυτικών στοιχείων σε πραγματικό χρόνο καθώς και εκπαιδευτικού περιεχομένου από επαγγελματίες εκπαιδευτές παγκόσμιας κλάσης. Το Dr Dish παρέχει εκπαιδευτικό εξοπλισμό για πολλά από τα κορυφαία προγράμματα μπάσκετ σε όλο τον κόσμο, όπως το Philadelphia 76ers, το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, την Ρεάλ Μαδρίτης, την NBA Global Academy, και αμέτρητες άλλες ομάδες και επαγγελματίες παίκτες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Dr. Dish Basketball, επισκεφθείτε το drdishbasketball.com ή ακολουθήστε το Dr. Dish στο facebook.com/drdishbball, twitter.com/drdishbball, instagram.com/drdishbball, youtube.com/c/DrDishBasketball

Αναζητάτε την αλλαγή επιπέδου;

Δείτε τις μηχανές Dr Dish